Monday, March 22, 2010

Brain twister - Real Funnnn


This puzzle is called Lateral Thinking.
Think like a wizard . . ..


             man
Q1. ---------
            board 

Ans. = man overboard


             stand
Q2. ------------
                I
Ans. = I under-stand

Ok, let's start :

Q3.    /r/e/a/d/i/n/ g/










Ans. = reading between the lines

            r
Q4.    road 
           a   
           d 









Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ? he he he Redeem yourself.
 
Q5.  Cycle 
        Cycle 
        Cycle











Ans. = tricycle

                0 
    Q6.. --------- 
             M.D.
             Ph.D.











Ans. = two degrees below zero

               knee
Q7. ------------
              Light












Ans. = neon light

U can prove u r smart by getting this one.


               ground 
Q8. ------------ ---
        Feet feet feet feet feet feet













Ans. = six feet underground


Q9.    he's X  himself













Ans. = he's by himself

Q10.      ecnalg











Ans. = backward glance


Q11.      death ..... life











Ans. = life after death

And the last one is really awesome

Q12. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..









 Ans. =  long time no 'C'

1 comment:

Pro-Vamsi said...

Provamsi @ India365.org

Truly sensational work indeed. Very impressive. "= life after death" 5/5 for that one.