Saturday, March 27, 2010

Macropinna microstoma - A species with a transperent head



Macropinna microstoma is a species of fish which is known for being transparent. So much that you can see the internal parts of its head and eyes. Even the lenses of its eyes can be seen. The fish is found at 800 meters depth in the pacific. It stands almost motionless in the water to hunt.  
 

Monday, March 22, 2010

Brain twister - Real Funnnn


This puzzle is called Lateral Thinking.
Think like a wizard . . ..


             man
Q1. ---------
            board 

Ans. = man overboard


             stand
Q2. ------------
                I
Ans. = I under-stand

Ok, let's start :

Q3.    /r/e/a/d/i/n/ g/










Ans. = reading between the lines

            r
Q4.    road 
           a   
           d 









Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ? he he he Redeem yourself.
 
Q5.  Cycle 
        Cycle 
        Cycle











Ans. = tricycle

                0 
    Q6.. --------- 
             M.D.
             Ph.D.











Ans. = two degrees below zero

               knee
Q7. ------------
              Light












Ans. = neon light

U can prove u r smart by getting this one.


               ground 
Q8. ------------ ---
        Feet feet feet feet feet feet













Ans. = six feet underground


Q9.    he's X  himself













Ans. = he's by himself

Q10.      ecnalg











Ans. = backward glance


Q11.      death ..... life











Ans. = life after death

And the last one is really awesome

Q12. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..









 Ans. =  long time no 'C'